Diensten

We zijn gepassioneerd over het verwezenlijken van jouw droomwoning, ongeacht of het gaat om aanbouwen, opbouwen, renoveren of nieuwbouw.

Aanbouw en opbouw

Verbouwen of aanbouwen is een slimme manier om extra ruimte te creëren. Er zijn tal van redenen waarom je mogelijk behoefte hebt aan extra ruimte in je huis of bedrijfspand.

Een aan- of opbouw kan vaak al voldoende zijn om je bedrijfsruimte aan te passen aan nieuwe behoeften. Denk bijvoorbeeld aan een dakopbouw of een serre, waardoor die langverwachte extra kamer in je huis gerealiseerd kan worden, en je kunt blijven genieten van je huidige woonsituatie.

favicon-orange-bouw-edam-volendam-logo
Direct contact opnemen

0299 - 235 121

Renoveren

Is jouw (historische) bedrijfspand of huis klaar voor een renovatie? Moet de gevel of het dak opnieuw geïsoleerd worden, of heeft het verhuurde pand behoefte aan een opfrisbeurt? Overweeg je een gebouw te transformeren of te verduurzamen? Dan ben je bij Orange Bouw aan het juiste adres.

Door jarenlange ervaring op de bouw en het gebruik van vakkundig personeel en onderaannemers zijn wij in staat om het huis van je dromen te bouwen. Met oog voor kwaliteit en detail, maar nooit het kostenplaatje uit het oog te verliezen. En altijd met een lach, want waar hard gewerkt wordt, moet ook gelachen kunnen worden. 

Twijfel je over de slimste keuze: een verbouwing of renovatie? Onze medewerkers beschikken over diepgaande vakkennis en ervaring, en ze vinden voor elk vraagstuk een geschikte oplossing.

Nieuwbouw

Als je overweegt een nieuwbouwwoning of een nieuw bedrijfspand te laten bouwen, staan wij klaar om voor jou aan de slag te gaan. Orange Bouw fungeert ook als allround bouwbedrijf voor nieuwbouwprojecten, waarbij we een geheel nieuwe woning of bedrijfspand voor jou kunnen realiseren. Tijdens een persoonlijk kennismakingsgesprek leren we graag meer over jouw wensen en behoeften.

Onze ruime ervaring als bouwbedrijf in de nieuwbouwsector stelt ons in staat om te weten waar we rekening mee moeten houden en welke werkzaamheden erbij komen kijken bij de bouw van een nieuwe woning of bedrijfspand.